Konferens

Konferens Vårgårda

Läget är perfekt, mitt i Vårgårda med närhet till tåg och buss! Badhus och gym i samma hus! Planerar du ett heldagsseminarium eller ett företagsarrangemang?

Hos oss möts du av fräscha och välutrustade lokaler. Vi har tänkt på allt som gör ett möte bra – sköna stolar, dämpad ljudnivå, harmoniska färger och rätt teknik.

Planerar du ett heldagsseminarium eller ett företagsarrangemang? Vällagad mat och dryck är två av hörnstenarna för lyckade möten. Det som serveras under konferensen ska ge inspiration och energi för att deltagarna ska kunna fokusera, arbeta och koncentrera sig under många timmar. Vi hjälper dig med mat och dryck oavsett om det är ett möte eller en konferens!

Fräscha och välutrustade konferenslokaler i Vårgårda

Vi hjälper till med allt från utställningen och tekniken till fikat och buffén vid minglet. Våra projektledare och tekniker arbetar tillsammans med dig för att din konferens ska bli ett effektivt och lyckat arrangemang. Det kan handla om teknik i form av ljud, ljus och bild eller om andra tjänster – vi har flexibla lösningar för de flesta behov.

konferens

all rum

Surfa trådlöst!
Våra gäster kan använda trådlös uppkoppling i de allmänna utrymmena i våra lokaler!

Hos oss finner du lätt en passade lokal vare sig det gäller konferenser, ledningsgruppsmöten, styrelsemöten, gruppmöten, seminarier, utbildning, kongresser, utställningar, lanseringar, jubileum, kickoffer, presentationer eller fester.

Våra konferenslokaler tar från fem till nästan 200 personer

Kontakta oss för mer info