Hotell Vårgårda

Hotell i Vårgårda

Hotellet är Vårgårdas fräschaste hotell! Alla våra hotellrum är nyrenoverade sommaren 2014, detta innebär att vi har fräschat upp hotellet rejält. Det finns gratis Wi-fi i alla rum och sköna sängar både för affärsresenärer som barnfamiljer. Varje morgon finns det en frukost . Hos oss kommer ni att trivas! Våra hotellrum går att anpassa utifrån besökaren. Dubbelrum, Enkelrum, barnsängar osv.

Hotellet tar ej emot husdjur. Så det är helt djurfritt.

Hos oss du sover gott och vaknar utvilad. Hotellet ligger mitt i centrum i Vårgårda, nära både buss och tåg.

Boka idag – Hotell Vårgårda

Vi satsar på att göra allt så bekvämt som möjligt för våra hotell gäster, behöver du få dina kläder tvättade, det är lugnt eftersom vi löser detta. Är du kanske hungrig på kvällen, då erbjuder vi högklassig mat! Vill du ut och shoppa kanske, då har vi flera butiker runt hörnet. Välkomna till till ett hotell i Vårgårda med fina rum och god mat! Ring oss, så hjälper vi dig att få en bra upplevelse!

Om Vårgårda

De senaste åren har Vårgårda varit värdar för flertalet cykeltävlingar däribland Scandinavian Open och Postgirot Open. Vårgårda har en golfbana, tio fotbollsplaner, en idrottshall för handboll och innebandy samt en för fotboll med konstgräs. 2011 uppfördes en ishall, Puahallen, intill sporthallen vid Kesberget (innan ishallen uppfördes fanns en utomhusrink på platsen). Det finns också en sport- och evenemangshall vid Tånga hed, Tångahallen, byggd 2007. Den brann ner 31 maj 2010 men återuppbyggdes och invigdes i juni 2011.

Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Hotell utanför Alingsås

Vårgårda ligger vid Västra stambanan och E20. Det går även olika bussar till grannorterna Alingsås, Sollebrunn, Herrljunga, Borås och Nossebro.

Hotell priser

Enkelrum 1195 kr per natt.

Dubbelrum 1495 kr per natt.

Max en extra säng per rum. Upp till 12 år. 300 kr per natt.

Rummen betalas alltid vid incheckning. Ingen återbetalning vid tidigare utcheckning .

Incheckning tidigast kl 14.00. Utcheckning senast  kl 11.00.