Welcome for lunch at Mathias Kök & Rum in Vårgårda!
We serve Lunch & Lunch buffé 11.30 – 14:30
85 SEK Inc. drink, salad, bread and coffee
Vecka 34
Måndag
Mattes Köttbullar med gräddsås, potatis och lingon.
Isterband el lunch-korv med dillstuvad potatis.
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor el löksås och kokt potatis.
Smörstekt panerad torskfilé med remouladsås och kokt potatis.
Onsdag
Köttfärs Endeladas med vitlökscrème.
Kalops med kokt potatis och rödbetor.
Torsdag
Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.
Laxfläta med citronhollandaise och kokt potatis.
Fredag
Vilttema: Vildsvin, lamm, korv med tillbehör och potatisgratäng.
Dessert: Äpplekaka med grädde.
Lördag Dagens lunch.
Veckans Pasta: Pasta med skaldjurssås och kräftstjärtar.
Veckans Veg: Nudelwook med grönsaker och örtcrème.
Vecka 35
Måndag
Kålpudding med gräddsås och kokt potatis samt lingon.
Stekt falukorv med stuvade makaroner.
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon.
Kokt torsk med äggsås och potatis.
Onsdag
Plommonspäckad fläskkarré med kalvgräddsås, potatis & äpplemos.
Chili con carne med ris.
Torsdag
Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.
Mandelbakad fiskfilé med gräslöksås och kokt potatis.
Fredag
Kalkonschnitzel med rödvinsås, bearnaise och stekt potatis.
Dessert: Skogsbärsmousse.
Veckans Pasta: Pasta med bacon-gräddädelsås.
Veckans Veg: Tryffelomelett med smörstekt skogssvamp & olivolja.
Vecka 36
Måndag
Pannbiff med löksky och kokt potatis samt lingon.
Rotmos med fläsklägg.
Tisdag
Stekt fläsk med löksås el bruna bönor med kokt potatis.
Smörstekt panerad fiskfilé med kall romsås och kokt potatis.
Onsdag
Svensk moussaka.
Bourgogne gryta (Nötkött, bacon, svamp, lök mm) med potatis/ris.
Torsdag
Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.
Havets Wallenbergare med vitvinsås och kokt potatis.
Fredag
Prästostbakad kycklingbröst med vinhandlarsås och rostad potatis.
Dessert: Kärleksmums.
Veckans Pasta: Tagliatelle med gorgonzolasås.
Veckans Veg: Vegetarisk paj med vitlöksfrästa bönor.
Vecka 37
Måndag
Kalvfärsbiffar med svampsås och kokt potatis samt lingon.
Levergryta (bacon, lök, dijon mm) och ris.
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon.
Gremolatabakad kolja med vermouthsås och kokt potatis.
Onsdag
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Kassler Bombay med ananas och ris.
Torsdag
Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis.
Fredag
Fläskytterfilé Charlemagne (svamp, bearnaise), rödrödvinsky och rostad potatis.
Dessert: Kaffe & Baileys mousse med hallon.
Veckans Pasta: Pasta med pesto, luft-skinka, parmesan och olja.
Veckans Veg: Pizza med tomat, ost, lök, vitlök, rucola och olja.
Skriv ut Meny eller spara som PDF, se nedan