Restaurant

Mathias Kök & Rum where good food is just one of the pieces!


Genom åren har Mathias vart i några av de finaste köken och lagat de godaste maträtterna, senaste åren har han drivit Restaurang Å-Kej som blev en succé! Men både lunchbufféer och på senare tid lite festaktivtiter på kvällarna i form av Quiz.
Nu finns vårt kök på Mathias Kök & Rum mitt i centrum och vi kan erbjuda allt från klassiska rätter till modern matlagning. Atmosfären med den vackra inredningen har lockat många gäster. I baren blandas drinkar av hängivna bartenders och i matsalen får du personlig snabb service av erfarna kypare.
De goda luncherna på Å-kej och Mathias Kök & Rum är omtalade bland Vårgårdabor och oavsett tidpunkt träffar man alltid någon man känner eller känner igen den trevliga personalen som jobbar med Mathias! Som Vårgårdas populäraste matsställe, med sin sällsynt god miljö med närheten av tåg och buss. Hotell, gym och badhus finns i samma hus!

Välkommen till vår nyrenoverade restaurang med mat som tillagats med de bäst råvaror som vi kan hitta. Våra kockar lagar allt med kärlek, därav smaken.

Restaurangen har öppet Måndag till Lördag kl 08:00-22:00 och på söndagarna är det öppet 08:00-18:00, Välkomna in på en smakupplevelse.

Mvh Mathias och Monika