Ring oss : 0322-62 30 20

Lunch

Home  >>  Lunch

Välkommen på lunch hos Mathias Kök & Rum

i Vårgårda!

Vi serverar  Lunch & Lunchbuffé 11.30 – 14:30

85: – Inkl. dryck, sallad, bröd och kaffe


 

Vecka 38

Måndag

Persiljejärpar med oxsvanssky, potatismos och lingon.

Ugnsbakad falukorv med fransk blomkålsgratäng & potatis.

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor el löksås och kokt potatis.

Panerad rödspätta med kall räkröra och kokt potatis.

Onsdag

Nasigoreng med stekt ägg och sweet chilisås.

Kyckling med röd curry smak av cocos samt jasminris.

Torsdag

Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.

Gravad lax med dillstuvad potatis.

Fredag

BBQ-bakad karré med bearnaisesås, barbecuesås och rostad potatis.

Dessert: Hallon-citron pannacotta.

Lördag: Dagens lunch

Veckans Pasta: Pasta Carbonare.

Veckans Veg: Böngryta med rostade grönsaker.


Vecka 39 

Måndag

Grekiska färsbiffar med örtgräddsås och potatis.

Korv stroganoff med ris.

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och lingon.

Paella med fisk & skaldjur.

Onsdag

Örtbakad karré med äppelcidersås, potatis samt äpplemos.

Spansk kycklingrulle med sweet chilisås.

Torsdag

 Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.

Stekt strömming med potatismos och lingon.

Fredag

Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås och potatisgratäng.

Dessert: Mörk chokladmousse med blandade bär.

Lördag: Dagens lunch.

Veckans Pasta: Pasta med köttfärssås och riven ost.

Veckans Veg: Bakad tortillasrulle smak av aubergine, squash & tomat.


Vecka 40

Måndag

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, potatis och lingon.

Höstgryta med ris.

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor el löksås och kokt potatis.

Panerad smörstekt torskfilé med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag

Lasagne.

Lammfärsbiffar med rosmarinsås och potatis.

Torsdag

’Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde och sylt.

Fiskgratäng med sparris.

Fredag

Schnitzel med champinjonsås och rostad potatis.

Dessert: Chokladpudding med grädde

Lördag: Dagens lunch.

Veckans Pasta: Tagliatelle med kyckling, svamp, vitlök, vin och grädde.

Veckans veg: Skogssvamprisotto med bladspenat och olja.


Skriv ut Meny eller spara som PDF, se nedan

Matihas Kök & Rum Vecka 38-40

Lunch