Ring oss : 0322-62 30 20

Lunch

Home  >>  Lunch

Välkommen på lunch hos Mathias Kök & Rum

i Vårgårda!

Vi serverar  Lunch & Lunchbuffé 11.30 – 14:30

85: – Inkl. dryck, sallad, bröd och kaffe


Vecka 4

Måndag

Stekt pannbiff med löksky och stekt potatis samt lingon.

         Kebabgryta på Veronicas vis samt jasminris.

Tisdag

 Stekt fläsk med raggmunk el blodpudding och lingon.

       Gremolatabakad kolja med gräslökssås och kokt potatis.

Onsdag

 Piccata med basilikatomatsås och ris.

         Gratinerad kassler med tomat, lök, dragon och potatis.

Torsdag

 Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde & sylt.

         Stekt strömming med potatismos & lingon.

Fredag

Bakad kycklingfilé med pesto, mozzarella, Italiensk sås & potatiskaka.

Dessert: Morotskaka med glasyr.

Lördag: Panerad rödspätta med kall sås & kokt potatis samt kökets köttalternativ.

Veckans Pasta: Pasta med lax, vin, grädde & kärlek.

Veckans Veg: Grönsakspytt med rucola-crème & oststicks.


Vecka 5

Måndag

 Mattes köttbullar med gräddsås och kokt potatis samt lingon.

         Levergryta (bacon, lök, kapris, dijon) med ris.

Tisdag

 Stekt fläsk med bruna bönor el löksås och kokt potatis.

       Smörstekt panerad torskfilé med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, potatis samt äpplemos.

         Kyckling med röd curry smak av kokosgrädde, limeblad och jasminris.

Torsdag

 Ärtsoppa el gulasch med pannkakor, grädde & sylt.

         Gäddmoussebakad laxfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Fredag

Schnitzel med champinjonsås och rostad potatis.

Dessert: Äpplekaka med vaniljsås.

Lördag: Panerad rödspätta med kall sås & kokt potatis samt kökets köttalternativ.

Veckans Pasta: Pasta med skaldjurssymfoni.

Veckans Veg: Grönsaksbiff med tryffelsås och selleripuré.


Skriv ut Meny eller spara som PDF, se nedan

Matihas Kök & Rum Vecka 3-5

Lunch